Коли немає більше слів

Коли немає більше слів
і ти віддав усе,що міг,
то може з безлічі голів
усе таки комусь поміг?
 
Коли не залишилося думок
і запах твій я знову чую
Згорнуся я як кошеня в комок
й в далекі далі відлечу я
 
Коли не стало більше фраз,
якими серце зігрівав би
і після безлічі образ
ти його жадно розірвав би
 
Коли нема куди подіти рук,
бо всі обійми вже скінчились,
а спогади вже не приносять мук,
бо пам'ятаю,як ми веселились.
 
Коли немає чим мовчати,
ти краще вголос закричи,
що нам пора з нуля почати.
Лиш..там себе ти бережи
 
вересень 2014