ДИВНІ СЛОВА

Зустрілися українець
І брат-росіянин.
Мав до них ще приєднатись
їХ друг-молдованин.
Тож допоки у пивбарі
На нього чекали,
На всі боки рідні мови
Хлопці вихваляли.
Каже Вася - росіянин:
- Странный ваш язык,
Это слово " НЕзаБАРОМ",
В смысл я не вник,
Где всё это происходит?
В баре? Перед ним?
Это же дурдом полнейший,
Брат, ты извини.
- Та й в російській мові вашій,
Дивні є слова,
Від здогадок розпухає
Часом голова.
Ось для прикладу візьмемо
Словечко-" СРАВні"!
Чи ходив він " по большому"?
Чи вибач ще - ні?!