КАПУСТИ НЕ ЇСТИМЕ.

Давня подруга зайшла
До Ніни у гості.
І цукерочку дала
Маленькому Кості.
Хлопчик чемно подякував,
Мило посміхнувся,
Пильно глянувши на гостю,
До Ніни звернувся:
-Чому тітонька Оксана
Живіт такий має?
-Бо на донечку вона,
Синочку, чекає
Костя дуже здивувався:
-Як це розуміти?
Ти ж казала, що в капусті
Знаходяться діти???
-Правду я тобі казала,
А вона забула,
Й ненароком з капустою
Дитя проковтнула.
-Все, капусту я не буду
Більше споживати,
Бо не хочу із дітьми
Клопотів ще мати!!!