Пралескi

Пралескi
Усё наперадзе…
Хутка зменяцца,
I жыццё, i жаданнi, i мары.
 
Будуць новыя,
Днi вясновыя,
Моцным ветрам разгоняцца хмары.
 
Толькi добрыя,
Толькi шчодрыя,
У душы захавай спадзяваннi.
 
Зноўку шчырымi,
Нiбы крыламi,
Дакранаюцца словы Кахання.
 
Цёплым дожджыкам,
Асцярожненька,
Сакавiк зазiрне ў акенца.
 
Патурбуецца,
Захвалюецца,
Хай Каханнем напоўнiцца сэрца.
 
Бачу вулiцу,
Неба хмурыцца,
Ды з-пад снегу травiны жаданыя,
 
Пералескамi,
За пралескамi,
Па дарогах iдуць Закаханыя…
 
 
© Copyright: 2016
Регистрационный номер № 000184578