І брешуть, мов закляті вороги

І брешуть, мов закляті вороги
І брешуть, мов закляті вороги,
І соромно дивитись на акторів.
Послухайте, немає в Вас ваги
перед моїм життям профілакторіїв.
 
І несказанне - хай не прозвучить,
І заздрісне - ніколи не засліпить.
Бажаєте учити? - так учіть,
але мене нічим не підкупити.
 
Єдине, що захоплює серця,
Єдине, що виношує на сушу,
Єдине, що рятує від кінця
- це те,
коли не лізуть в чужу душу.
 
© Андрей Колисный
#kolisnyypoetry