Українець

Я - українець. Я вам не хохол.
Назви хохлом, візьму тебе за роги
та прямо пикою як садану об пол.
Ні, пол - кацапське, нашою - підлога.

Сніданок в мене щирий - галушки.
І сало теж, звичайно, полюбляю.
Люблю горілку, з маком пиріжки,
а поміж тим кацапів люто лаю.

Це все вони: гидота, байстрюки,
все не дають дихнути нам спокійно.
Все щось там хочуть. Краще б навпаки.
Ми ж, як не як, а вже і самостійні.

Вже котрий рік. Я вже і букву "Ґ"
у слові ґудзик вірно вимовляю.
Якщо потрібно, то завжди багет,
чи, тьфу, багнет я на кацапів маю.