ЗАЛИШ КРАПЛИНОЧКУ ТЕПЛА...

Залиш краплиночку тепла,
мені, невже того не вартий,
я ж ще десь є, ще не до тла,
моїх віршів зітліла ватра...

Я ще існую, поміж всіх,
нічим не кращий і не гірший,
хіба що трошки більший псих,
сліпий творець невдалих віршів,
Залиш, веселих і сумних,
своїх очей, п'янкого трунку,
я буду пити тільки з них,
і не шукати порятунку
в напоях  підлих і міцних..

Змітає часу все мітла,
залиш мені хоча б на згадку,
одну краплиночку тепла -
душі самотньої загадку,
як знак про те, що ти була -
залиш краплиночку тепла...