Весняне

Вже пролісками сніг запах,
Хоча мороз щоки рум"янить,
І близько-близько десь весна
Летить на кониках буланих.
 
Крилатих вісників-гінців
Поперед себе посилає,
Щоб в тому й іншому кінці
Красную весну зустрічали.
 
Щоби дзвеніли навкруги,
Немов струмки пісні-гаївки,
Річок високі береги
Трава вкривала соковита.
 
Щоби запахла на весь ліс
Солодка квітонька-медунка,
І душу сповнила мені
П"янким кохання диво-трунком.
 
2007 р.