Славимо Бога

Виблискують-срібляться куполи соборів
І золотом сяють на церквах хрести.
Щосвята й щонеділі збагатитись духовно,
Господу вклонитись ми йдемо сюди.
 
Лунають піснеспіви і благодать Господня
Зійде, неначе сонце із Небес на всіх.
Бога у молитвах завтра і сьогодні,
І на віки вічні славимо.Амінь.
 
2014 р.