Отчий край

Отчий краю, моя колиско,
Що гойда мене стільки літ.
Чи далеко я буду, чи близько,
На тобі лиш зійшовся світ
 
Клином.Краю, ти серцю милий,
Скільки пройдено вже доріг,
Лиш тоді набираюсь сили,
Як на отчий ступлю поріг.
 
Поблукаю дитинства стежками,
Із джерельця води нап"юсь,
Й знов полину удаль з журавлями,
Ти ж чекай: я вернусь, вернусь...
 
1997 р.