Тим, хто не повернеться. *Євромайдан

Тим, хто не повернеться. *Євромайдан
На барикадах браття гинуть
Від куль, вогню та ще - брехні.
Але Вкраїну не покинуть
Серед кривавої борні.
Візьмімося за руки, друзі,
Нам нашу честь тре боронить.
Перевертням тим у кольчузі
Ще довго на тім світі гнить.
Ми не здамося, ми ж-бо сильні,
Всю землю нашу перейдем,
Ти в небо лиш дивися пильно,
Бо мить - й палає все вогнем.
Мужайтеся, за нами правда,
Із нами сила, з нами - Бог.
У нас є лиш одна розрада - 
Вогонь незгасний перемог.