В КОГО ЩО НА ДУМЦІ.

Першокласник за сніданком
Цікавиться в мами:
-Про що думають жінки
Постійно роками?
Це загадка, а відгадка
До неї простенька,
Одне слово із трьох літер,
Тобто- коротенька.
Мати раптом підвелася,
Й вдарила Миколу.
- Як ти смієш про таке?!!
Ану, геть з-за столу!!!
Хлопчик слізно:
-За що, мамо, провина у чім???
Я ж бо мав же на увазі,
Що це слово - дім.
Батько тихо за цим дійством
Все спостерігав,
Потім глянув на дружину
Й грізно проказав:
-Про дім думай ти, дурепо,
( Бо вдамся до дій),
А про різні там дурниці,
Думати не смій!!!