СЛОВО МАТЕРІ - ЗАКОН.

-Уже вкотре ця Надія
До шлюбу іде,
Все ніяк собі до пари
Хлопця не знайде.
-Ні, кумасю, тут розгадка
Доволі простенька:
Так примусила робити
Її рідна ненька,
Бо коли Надійка вперше
На рушник ставала,
То весільну собі сукню
Дорогу придбала.
А коли вона матусі
Про ціну сказала,
Бідна жінка ніби риба
Повітря хапала.
Й як оговтатись дала
Їй вже Божа сила,
Наказала, щоб ту сукню
Частіше носила.
Тож нічого не лишилось
Наді вже робити,
Як із новим нареченним
До РАГСу ходити.