НЕ ЖАЛКУЄ.

-З дня весілля лише тиждень,
Галинко, минув,
А твій вже тебе покинув,
Й з іншою гайнув.
-Не покинув, а мене
Він недооцінив,
Бо Господь йому лиш мізер
Розуму вділив,
Тож такого я не хочу
Мати чоловіка,
Бо без розуму ти ж знає,
Це гірш ніж каліка.