ПРО СЕБЕ.

Коли радію, чи коли сумую,
Тоді слова в рядочки я рифмую.
За стіл сідаю, і давай строчити,
А що виходить? Друзі, вам судити.
 
Іноді виходить десь і криво,
Вульгарно і можливо некрасиво.
Сюжети вибираю із життя
І виливаю власні відчуття.
 
Комусь це все можливо не до шмиги,
Й коли читає - надсилає мені... фіги.
Я розумію- не догодиш всім,
Але я вдячний читачам своїм.
 
Комусь поезія розтопить в серці лід,
І у душі залишить гарний слід.
Тож недаремно я так потрудився,
Якщо від віршів хтось розвеселився.
 
А час невпинно й стрімко так біжить,
І намагаюсь більше я творить,
Щоб як настане вже мені- каюк,
То хай згадають- був поет-Балюк