ТАКА ДОЛЯ

-Тридцять років з дня весіллля
Вашого минає,
А між вами ще гаряче
Почуття триває,
Бо завжди коли у парку
З жінкою гуляєш, Так закохано і ніжно
Ти її тримаєш.
-А ти спробуй лише жінці
Руку відпустити,
Вона може фінансових
Дурниць наробити:
У бутик он тей за рогом
Звісно ж завітає,
І відразу усі гроші
Там і залишає.