Не такі, як усі ( інвалідам)

Люди, чи світ весь сказився,
Чи ви забули, хто ви є?
Лиш хтось на землі народився,
А для вас його вже не стає …
Хтось лиш відкрив оченята,
І хоч не схожий на вас,
Він починає кричати,
Як всі на землі, в перший раз …
Він дихає тим же повітрям
І бачить той самий світ,
І має стільки же щастя,
І терпить стільки же бід.
За що же його немає
Для вас, для таких, як він?
Він лише жити бажає,
А не таке взамін …