Молитва (Майдану)

Господи Милий, Господи Боже!
Хай твоя сила нам допоможе!
Ми, українці, хочемо жити
І на Свободі дітей ростити,
Мирно лягати й прокидатися,
Смерті своєї не боятися.
В справедливість хочеться вірити
Життя  лише Тобі довірити.
І хай тирани нами не правлять:
Твої сили піти їх заставлять.
Люди не можуть стільки терпіти.
Нам вірити хочеться й любити.
Господи Милий, почуй молитву
Й зупини в світі «могильну ритву»…