В очікуванні весни

В очікуванні весни
Я так втомилася від довгої зими,
Вона нудьгує, змінюючи фарби:
То вкриє ковдрою холодної пітьми,
То зійде сонцем, схожим на кульбабу.
А до весни лишивсь маленький крок,
Бентежить почуття вона навколо.
І незабаром перший свій танок
Почнуть птахи, окреслюючи коло.
-Тож не барися, весно, поспішай!
Збуди серця і не давай спокою.
І не ховай руно лелечих зграй –
Вони віщують зустріч із тобою.
 
08.02.2016р.