Чи ми колись зустрінемось з тобою…

Чи ми колись зустрінемось з тобою…
Чи ми колись зустрінемось з тобою?
Минають роки, йдуть у небуття.
Мої слова з докором і журбою
Прошепочу лиш… Пізнє каяття.
 
Ти був не долею, ти був моїм прокляттям –
Я іноді сама себе боюсь!
Потухло вже давно в душі багаття,
Та я перед іконою молюсь:
 
Пробач мені, що досі я кохаю.
Пробач, що досі згадую ім'я.
Пробач, що сльози поночі ковтаю
І досі не збагну: чи я ще – я ?...
 
07.02.2016р.