Пісні для зірок

Пісні для зірок
Ви мабуть чули ті пісні, що в небі грають цілу ніч.
А може то зірки співають.
Свої пісні , своє кохання.
Та може десь там моя зірка ,співає радісних пісень.
А серце крається від болю.