Життя одне

Життя одне
Яка мета у світі жити
У нас у всіх своя дорога.
Можливо всі на вигляд різні.
Рожеві, чорні , білв й жовті.
В очах блищать криштальні зорі.
Та кожен може бути вільним
В думках, в словах і в почуттях.