В нічному небі

В нічному небі
Я бачу в небі танець тисячі зірок
І чую всю розмову місяця та сонця
Можливо це лиш сон або казки
Та віра приведе мене до власних мрій,
Які здіймуться високо над небом.
Засяють яскравішесонця в ясний день,
Я буду памятать той танець зорей
І ту доріжку що вела до неба!!!