Зорепад

Зорепад
Сьогодні в небі ясно сяють зорі
І кожна зврка сповнена надій і мрій.
Та ось згасають зорі в небесах.
Летять додолу у безкрайній океан.
І з неба темного посипались вогні.
А море сяє променями зорей із самої глибини.