Чудовий світ

Чудовий світ
Мені осяє шлях проміння сонця,
Яке пробється крізь жахаючу пітьму.
І я побачу світ в який хотіла зазирнути.
Той світ в якому люди лиють сльози лиш від щастя.
Де горе не приходить навіть в снах.
Той світ не за горами, от побачиш
Він поруч досить крок зробити.
Та те , що близько зараз, так далеко.