Війна іде , а сонце в небі сяє.

Війна іде , а сонце в небі сяє.
Час минає , а гармати все гримлять .
А люди падають в безкрайній океан надій.
І зорі в небі гаснуть раз за разом .
А місять криється червония наче кров покровом.
Красиві рози осипають пелюстки.
Війна триває ну , а віра ще жива.
Ми вірим в волю і -- веселі тихі дні.
Мир на землі на нашій Україні.
Одного разу він наступить і тоді, на небі вийде сонце і засяє.