Новий день

Новий день
І листя падає додолу
І дощ рясніючи летить .
Сьогодні море сумно грає,
А вітер весело шумить.
І зірка ясна з неба впала,
Аш через море -- через край.
За горизонтом щось блиснуло
То раннє сонце тихо сходить .
Усе засяяло довкола,
І новий день прийшов в наш світ.