Анёл, мой бедны.

Анёл, мой бедны.
Анёл, мой бедны. Дзеж забіў мяне? 
Маю душу ,што звалась колісь Раем, 
Маю зорку ,што неўпадучасць мае, 
Згараючы ў руках чужой душы. 

Мой д ябал ,ты маё другое "Я", 
Навошта так ты прагнеш да спакусы? 
Шукаю выйсце я, шукаю я хады, 
але зракаюся сябе ўсё ж пад прымусам. 

Вянок валошкі, колер канюшыны, 
Пасрэбраны расой вачэй, мурог, 
Анёл і д ябал мой ,у час вялікай поўні, 
Паслаў ,відаць ,мне вас адзіны Бог.