Вышыванкамі накрыліся бярозы.

Вышыванкамі накрыліся бярозы.
Вышыванкамі накрыліся бярозы.
Дываны паўсюду дзень заслаў.
Зноў падзьмулі моцныя марозы,
А калючы вецер - перастаў.

З трапяткога звонкім стаў світанак.
промни сонца лёд заказыталі.
День ступіў на Навагодні ганак,
І ў сугробы стары год паклалі.
28.12.13