Смяялісь гучна нада мной мае анёлы

Смяялісь гучна нада мной мае анёлы.
Я ім кажу, што я не вінавата.
Адзін махнуў сваім крылом здаровым,
Маўляў, што хлушу я ужо занадта.

А я ж не хлушу, у кожным слове - праўда.
Ды толькі, нажаль, яны мяне не чуюць.
І больш ніхто нідзе ўжо мне не рады.
Мае анёлы да другіх пасуюць.

 10.02.2014