Стих на день освобождения Запорожья (на украинском языке)

Запеклий бій всюди лунав
Артелерист "Вогонь"-кричав
Пороги у Дніпрі кричали
"О ,боже,поможи"-усі благали
Розбиті домівки навколо були
І солдати просили:"тільки б ми довше прожили"
Живими не всі лишились на жаль
Живі сумували,покійні відправились у синю даль
Я теж сумував коли історію почув,героїв я тих й досі не забув
если вы прочитали стих то знайте это АКРО стих
тоесть по первым буквам каждего рядка можна прочитать слово
здесь слово ЗАПОРІЖЖЯ