Лето

Настало золотаве літо
Проміння сонячної зорі,
Всі раді і дорослі, і малі!
Кружляють бджоли біля тину,
Коло паркану росте малина.
Калина цвітом зацвіла,
Дівчина вінком обвила.
Таке у нас настало літо,
Повнісеньке зеленого цвіту!