Казацкая жизнь(на украинском языке)

За полями, за лісами
Могутні люди жили.
Волю й справедливість вони любили.
Жив Цей народ не багато й не бідно,
Їм на багатих і скнар дивитись було огидно.
Войовничий був цей народ,
Не боявся він якихось там незгод.
В казанах їжу варили.
Ось так у волі козаки всі жили...
Ніколи не плакали і не тужили.