курение

Хтось грає у футбол.
Забиває хлопець гол.
На скакалці хтось стрибає
Чи на сонці засмагає.
Але хтось у кутку курить
І брови хмурить.
Виходить хлопець із кутка,
В кишені у нього рука.
Вирішив він у футбола пограти,
М`яча з друзями поганяти.
Але, як тільки побіг він,
З рота у нього пішов дим.
Захекався хлопець той
І сміх покотився рікой!
Все це через паління сталося.
Через паління хлопцю і не гралося...