Осiнь

Осiнь. Я твоя маленька дiвчинка.
Забери мене у своi обiйми.
доторкнись до мого мiзинчика
Я триматимусь до осiннього...
Заховай у мертве листячко
Поцiлуй як в останнэ в очi
I нехай iз моэго тiм`ячка
Виростають квiтки щоночi.
Осiнь, вiддаю себе в жерло
Нелюдського вiдношення
Щоби тiло моэ померло
Як дитина чиясь недоношена.
I у землю мене сховай,
Огорни як матуся рiдна.
Тiльки прошу не забувай,
Бо без тебе я як загибла.
I хоч тiла я вже немаю, 
А лиш згадки про те що було
Доки я тебе ще тримаю,
Я не хочу в своэ минуле.