Не винні діти у війні...

Ти знаєш,доню, серденько кохане,
Зростають всі вони не так, як ти,
Ти та дитина,що тебе кохають,
Не знаєш болю,жалю й самоти.
 
Ти та дитина,що дАна нам з любові,
Ти та дитина,з відкілясь,далеко,
Розносячи, вигукують птахи,
Летять лелеки,то летять лелеки.
 
Мамо, а чому ті діти плачуть?
Чому лелеки в чорному диму?
Не побачать ті лелеки більше тата,
Кружляють ворони у полі,у бою.
 
Захищали Україну світлу,чисту,
Їх вдома ждали діти,матері,
Всі так чекають перемоги урочисто,
Вклоняються до рідної землі.