Життя - це квітка

Життя -  це квітка
Життя це квітка. Квітка щастя.
Ми всі за нею женемось.
Така різна вона і прекрасна.
Перед своїми бажаннями ми не встоїмо.
Ми відчуваємо і горе і радість.
Ми кохаємо і ми любимо.
Усі звуки і барви життя
Ми завжди з вами почуємо!