Ні війні
Чому війну не можна зупинити?
Чому усе так склалося? Чому?
Чому ті, хто лиш починає жити,
Повинні помирати? Та кому?
Кому, скажіть мені, усе це треба,
Життям бо ризикують юнаки
Щоб посвітлішало блакитне наше небо,
А хлопці вже давно - чоловіки...
Скажіть, чому потрібно воювати?!
Чому в Дніпро повинна литись кров?!
Чому дитя цей жах повинно знати?
Чому не можна мирно жити знов?
Навіщо нам потрібно воювати?
Чому страшні в країні стали дні?
Чому не можна встати і сказати
Слова прості й важливі: "Ні війні!"
27.05.2015.