думки2

летить сніжинка м'яко з неба,
але їй падати не треба,
весь сенс її лише кружляти
й усіх людей красою чарувати і я весь день дивився на це,
аж тут одна упала на лице
і я відчув лише холодний дотик
й забув краси той дивний поклик чарівності тієї більше я не помічав
лише байдужість відчувати я почав,
і холод той проник аж до душі
і стали з ним ми, як товарищі