Аби не мовчки

Привіт..я знаю..ти не чекаєш цих рядків
Та і в думках мене у тебе не буває,
Але повинен я сказати сотні слів..
Повідати як серце все ж кохає
 
Я ось згадав той перший раз,
Коли ти просто мило посміхнулась
І вже тоді збагнув про нас,
І серце вперше захлинулось
 
Я ледь стояв, в очах виднівся страх
І ледве-ледве зміг я пробубніти:
Ти саме та хто був у мене в снах,
Ти саме та кого захочу полюбити
 
Постій, прошу, нічого не кажи
Я знаю все, що можеш ти сказати
І ще одне - ти просто збережи,
І обіцяй, що завжди будеш пам'ятати..