Думки

Якби ж то серце відпочило
 
від тих незгод й переживань
 
якби ж комусь було важливо
 
до слів твоїх і до зітхань
 
якби знайти оту людину,
 
що поглядом уміє лікувати,
 
яка у будь-яку хвилину
 
буде душі допомагати