"Колискова"

"Колискова"
"Колискова"
 
Занисай моя маленька,
Бо за вікнами темненько.
Завітала ніч до Злати,
Значить вже пора поспати.
 
Закривай очі малеча,
Сни казкові будуть в тебе.
Спи спокійно не хвилюйся,
Я тут поруч, я молюся.
 
Щоб ти міцно спала доня,
Буду завжди, буду поряд.
Все для тебе моя мила,
Засинай моя дитино.
 
Спец. для Злати від F.T.S