Зима

Сьогодні день такий чудовий 
Лежать сніги вже на полях
Гуляє грудень! В саду ходить
Морозить він усі літа
 
Сьогодні день такий погожий
Літає сніг туди сюди
І ті сніжинки наче човен
Хитаючись ідуть кудись
 
Сьогодні день такий зимовий
птахів уже ніде не ма
Але чекаю я весною
Співочих птахів у лісах
 
Хоч ти мене й не розумієш
Й не пізнаєш оту красу
Та я на тебе не жаліюсь
Бо і сама я не пойму
 
Хоч сонце в небі ясно світить
Та в нас тепло уже не те
Тепліше одягайтесь дітки
А то мороз вас підбере)