Весна

Весняним парком я гуляю,
І усміхаюся весні,
О, весно, красна, я чекаю!
Коли розтануть всі сніги.
 
Коли лелеки закурличуть
І пригніздяться на мій дім -
Я сонце радісно зустріну
І обійму увесь я світ.
 
Скажу їй, що вона така
Чудова, ніжна і прекрасна.
Скажу, що краще ніж вона -
Я ще пори не зустрічала.
 
Весна мені всміхнеться ніжно,
І зацвітуть всі-всі сади,
Всі клумби квітками обсиле
І залунає птахів спів....