Україна!

Україно моя,
Прекрасна й незалежна,
Батькiвщино моя,
Ти одна.
Люблю тебе дуже
Єдину,найкращу.
Ой,ненько ти тiльки моя!
Тебе не вiддам я нiкому,
Ворогам я тебе не вiддам!
Збережу красу я навколо,
I воїнiв поверну до життя!
Щоб країну мою захищали,
Щоб не знала країна бiди.
I щоб перемогу свою святкувала
В пам'ять тих,
Хто загинув в вiйнi!