Я в тебе вiрю мiй солдате!

Я в тебе вiрю мiй солдате!
Я в тебе вiрю мiй солдате,
Ти захищаєш мою країну,
Ти захищаєш мою родину!
Мою найкращу Україну!
Всi дiтлахи за вас радiють,
Всi люди вiрять в вашу перемогу.
Ви переможете, я знаю!
Я вiрю й вiдчуваю!
Ви там воюєте на фронтi,
Ви хочете нам допомогти.
Ви переможете, я знаю!
Я вiрю й вiдчуваю!