Рiдна школо!

Коли ми йшли у перший клас
Всi були радi бачити нас
Час пролетiв,ми залишились,
Але все змiнилось:
Стали більшi,розумнiшi,
Красивiшi,кмiтливiшi!
Завдяки цiй школi нашiй
Все змiнилося на краще!
Школа нас навчила жити,
Все на свiтi розумiти,
У житті у нас одна
Школа рiдна,як сiм'я.
Все ми будем пам'ятати,
Школу нашу навiщати.
Її ми дуже любимо,
Нiколи не забудемо!