Присвячується тату

Ти для мене опора і щастя ,
Кращих в світі людей вже нема.
Був лиш ти мій татусю рідненький
І веселкою в темні літа.
 
Ти мов ангел отой зберігаєш,
Мене у всі хмурії дні.
І лиш щастя мені посилаєш -
Богу дякую я за ті дні,
 
Що колись я на світ появилась,
І побачила все навкруги!
Що я в свято таке народилась.
Дякую татку тобі!
 
Ти наче сонце в дощову погоду.
Ти наче дощ у світлий ясний день,
За все подякую я Богу!
За хліб щоденний, за життя моє!
 
Ти так хотів щоб я навчилась,
Як треба точно в світі жить!
Щоб гарно в школі я училась,
Ти так цього завжди хотів.....
 
Вивчав зі мною алфавіти,
І математику учив.
Розповідав про все на світі,
І навіть як літак летів.
 
Розтратив ти багато грошей,
На все чого ти не хотів!
А я лише цього бажала,
І все хотіла це купить.
 
Ти найгарніший в цьому світі,
І пам*ятаю я про те,
Як ти читав мені про книгу,
Яку кохав понад усе.
 
Втікав ти зранку на роботу,
Але ти пам*ятав про те,
Що я тебе чекаю знову -
І ти радів - згадавши це....
 
І хоч тебе в цей час немає,
Але згадаю я про все,
Про щастя, те , що так чекаю, 
Про сонце, що не так пече.
 
І загадкове було завжди 
Чарівне те твоє лице.
І як сьогодні пам*ятаю,
Я щастя те моє мале
 
І завжди пам*ятаю очі,
Такі глибокі й чарівні,
Неначе небо в ясні ночі,
Сіяли завжди в сумні дні.
 
І знаєш!?Зараз відчуваю,
Ти біля мене поруч десь!
Тебе я таточку кохаю!
Ти найцінніший в серці є!