У юні роки

У юні роки
У юні роки я творила
І Україну я любила.
Мені подобалось читати,
Любила і вірші писати.
У юні роки всі таланти:
Художники і музиканти,
Письменники, та ми, поети
Писали перші вже сюжети.
Тоді була то перша спроба,
Вона ж – на все життя хвороба.
Тоді ми вже багато вміли,
Поезію ми розуміли.
Коли з нас, навіть, жартували,
Поезію ми поважали.
Дитячий вірш – це сонця луч,
До наших спогадів це ключ.
Згадай натхнення перші хвилі,
До ідеалу перші милі…
Талант з дитинства – це вже доля,
І він – душі людини воля.
І все, про що я говорила
Я знаю. Бо я теж творила…