Я закохуюсь в тебе знов і знов.

Я закохався, як раніше не кохав нікого,
я горю від почуття яке спалює мене,
ти мені була дана з неба, відправлена Богом.
Мені здається ми не одне життя разом,
і тому зустрілися в цьому житті знов,
тай не наче пісня лунає в моїй голов,і
твій голос, образ, та ти в моєму сні.
 
Я закохуюся в тебе знов і знов,
і не одне життя ми з тобою разом,
і наче сном здається це почуття,
моє життя сплетене з твоїм життям.
Блукаючи ночами, до нестями,
я закохуюся в тебе знову і знов,
і не одне життя ми з тобою разом,
і знову, і знову здається сном.
Наші почуття з'єднують нас разом.
Я закохуюсь в тебе знов і знов.